diumenge, 26 d’abril del 2015

Qui em representarà el 24M?


Sempre he cregut en la importància dels ajuntaments, he patit i he gaudit representant a la ciutadania de la meva ciutat, he fet i ha quedat per fer un munt de coses i al bell mig de la crisi sense la ciutadania organitzada i els ajuntaments, uns més que altres, el patiment hauria estat més gran i abastat a més gent.


Crec que cal la independència del meu país, perquè sense estat propi vius de rellogat a l’estat d’altri, però crec en un estat social i de dret que no reprodueixi els defectes del que ara estem i del que tant a gust han estat els que governen la nostra “autonomia”, que s’omplen la boca, ara, d’independència, però mai saps si van o venen.

Per això defenso unes eleccions municipals que parlin de la meva ciutat, dels problemes presents i de les solucions futures. Clar que vull un referèndum per a decidir la independència, però no vull confondre temps i objectius.

A Girona, la confusió, les manipulacions interessades i les esquerres que continuen preferint lideratges tipus “cap de ratolí” més que participar en projectes amplis ens aboquen al continuisme.  Si els astres no ho impedeixen, es reproduirà el govern conservador de “rostre simpàtic i patriòtic” que ha fet filigranes, deixants les coses com estaven, des de la seva minoria majoritària.

Qui em representarà? doncs aquells que han volgut la unitat malgrat no aconseguir-la, els que tenen lideratges compartits, els que no es creuen messies ni posseïdors de la veritat, els que no reparteixen carnets de revolucionaris o de patriotes...en definitiva votaré la vella i nova esquerra nacional, la del PSUC i ICV, la de sempre. Esperant que un dia es produeixi una conjunció astral i confluïm per a guanyar i transformar la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada