divendres, 24 d’abril del 2015

Ricard Masó, in memoriam!


Hi ha persones que sense tenir-hi amistat formen part del teu espai relacional. Girona te coses de poble i de ciutat, no pas totes bones ni de lluny, però permet un cercle ampli i heterogeni de coneixements, un coincidir gent molt heterogènia en un espai comú.


Ricard Masó era un d’aquets homes que el trobaves en el moment adequat al lloc adequat, que feia de la política una passió, però mai una professió. Compartia sentiments i m’allunyaven algunes propostes, fet normal en una societat que encara no ho és del tot de normal. Sempre he pensat que és entre gent que pensa diferent quan surten les millors propostes.

Per als que no som creients la transcendència és el que deixes, el teu llegat, el proper, el més personal, que llegues a la família, al teu cercle d’amistats i el que has construït en el esdevenir de la teva activitat social, del que aportes a la comunitat.

Tot el meu afecte i condol a la família i el record a un home que estimava al seu país, que treballà i aporta al seu entorn un llegat digne i rellevant, descansi en pau i romangui en la nostra memòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada