dijous, 23 de juny del 2016

Les “clavegueres” tanquen la campanya electoral


Per fi sabem qui és el veritable “Marcelo”, el presumpte àngel de la guarda del ministre i candidat Fernández Diaz, és, ni més ni menys,  l’actual director de l’oficina antifrau de Catalunya, el “caporal ”De Alfonso”. Seria un acudit de l’inimitable Eugenio si no fos una tragèdia que l’estat espanyol continuï estant dirigit per aquests miserables. Recordin també Corcuera i tant altres que han fet de l’obsessió per l’Espanya imperial un instrument del crim organitzat.



No es tracta d’un sol home, ni de dos, ni de cent. Formen part de l’essència del vell estat espanyol immutable en el seu autoritarisme i agressiu fins a la paranoia contra tots aquells que posin en perill el seu model. La “cal viva” de posseir i manipular la informació i els aparells de l’estat sense escrúpols depassa el correcte funcionament mental d’un ministre hiperventilat o d’un jutge corrupte.

La resposta no pot ser altre que enfortir les opcions polítiques que més li fan mal. Les que poden en perill avui i ara el seu poder i el seu castell de cartes “constitucionals”. ERC esdevé el seu pitjor enemic, perquè representa el contrari dels seus principis, de la seva tríada constitucional: Monarquia, unidad d’Espanya i capitalisme extractiu. I, a més, està lliure de corrupció, malgrat tots els esforços, com hem vist en les gravacions, no han trobat ni un bri que els hi permeti continuar la seva guerra bruta!

El diumenge perdrà el PP, no tant perquè sigui possible un recanvi en el poder. Perdrà si hi ha un grup nombrós al Congrés dels diputats i al Senat de republicans independentistes, nets de pols i palla, amb les armes afilades de les conviccions i les paraules. Catalans, a votar! Visca la República catalana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada