dimarts, 11 d’octubre del 2011

Menys diners pels serveis socials: inadmissible!!


Foto: Jordi Play


Per primer cop l’aportació de la Generalitat als serveis socials de la ciutat de Girona s’ha reduït en 160.000 euros. No es tracta solament d’una mala notícia, és una tragèdia per a molta gent que està patint a la nostra ciutat. Trenca una dinàmica de creixement de l’aportació d’una administració, la Generalitat, que per llei té bona part de les responsabilitats que nosaltres, els ajuntaments, gestionem.

És doncs inadmissible aquesta reducció que deixa la xifra traspassada en 2,3 milions, poc més del 30 % de la despesa que enfrontem des de l’Ajuntament en aquets àmbit.

Encara és menys admissible el conformisme que traspúa les declaracions de l’actual responsable polític dels serveis socials de la ciutat, sr. Berloso, que a més té la poca traça de dir que caldrà tirar del fons de contingència que l’anterior govern varem proveir per a casos extraordinaris.

La manca de sensibilitat social dels responsables de la Generalitat i la poca decisió i competència dels responsables municipals no són un fet extraordinari. Bé, al pas que van sembla la seva actuació l’habitual.

Al meu parer cal deixar en suspens la signatura de l’addenda econòmica del 2011 del contracte programa amb Benestar Social i reprendre les negociacions al més alt nivell, Alcalde i Conseller, per trobar una solució més satisfactòria per a la ciutat.

És del tot inacceptable que la ciutat surti perdent, que els mes fràgils dels nostres ciutadans en surtin perjudicats.

3 comentaris:

  1. Inacceptable i insostenible... nosaltres tenim una proposta social i mediambiental innovadora per Girona i estèm buscant recolzament. Si-us-plau, mira't el blog informatiu i si et sembla bé, m' agradaría donar-te mes detalls del que tenim a favor i en contra.
    www.conjuntoresidencialsostenible.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Hola Cristina: t'he enviat un correu des del grup municipal d'ICV-EUiA per mirar de quedar amb en Joan Olòriz.

    Fins ara :)

    ResponElimina