dijous, 5 de desembre del 2013

Resum de les comissions informatives del Ple del dilluns 9 de desembre.


Teniu seguidament un resum de les comissions informatives del Ple del dilluns 9 de desembre.

CI HISENDA .
. Els contenidors nous de vidre han sortit més econòmics del previst. Qualsevol modificació d'un projecte amb fons europeus, ha de passar per Ple.
. Es fa la darrera pròrroga possible del contracte del servei elèctric d'enllumenat públic amb l'empresa SECE. El contracte era per 2 anys, l'any passat es va concedir 1 any de pròrroga i ara 1 any més.
. Es prorroga el conveni amb l'Agrupament Escolta Pare Claret per fer les seves activitats en els locals provisionals del costat del centre cívic, fins que s'acabin les obres a l'edifici de l'Aurora.
. Modificació de les bases de la convocatòria de sergent de la Policia Municipal. Es canvia el tribunal i es canvia l'empresa de psicotècnics. Encara no s'ha obert cap expedient informatiu. Demanarem que s’ajorni fins a tenir la resolució de l’expedient.

CI PROMOCIÓ
. Desafectar els terrenys de la sortida oest de l'AP7, perquè pels canvis de Foment, realment no es van afectar. Es regularitza el Pla general.
. Aprovació provisional del Parador del Güell perquè el Departament de Comerç dóna la conformitat. Ens continuarem oposant a fer noves superfícies comercials de 1200m2.
. Negociacions amb propietaris de parades de l'antic Mercat de Santa Eugènia després de la darrera sentència.


CI CIUTADANIA
. Per donar seguretat jurídica es cataloguen les faltes dels articles 4, 14 i 15 de les Normes de Civilitat per tal que no  sempre es tradueixi en una multa econòmica que sempre cobra la Generalitat, sinó que es quedi les competències l'Ajuntament i a part de cobrar uns diners ho pugui traduir en serveis a la comunitat. Considerem que cal revisar a fons les normes que criminalitzen sense oferir major seguretat.
Han canviat 824 contenidors dels 2500 que s'han de canviar. Han fet anuncis a la premsa. Es necessiten uns 6 mesos per normalitzar el canvi. Ara només situen contenidors petits perquè l'empresa encara no ha pogut fabricar els grans. Fan classes als agents cívics per a que informin la ciutadania. També faran una bustiada a tota la ciutadania. La boca dels contenidors de plàstic i paper és petita per evitar que la gent tiri impropis i facilitar la feina a l'empresa. Mala gestió, pèssima conscienciació, cada cop més es demostra que fou una mala decisió.
. Incorporaran 2 hectàrees d'horts a les Hortes de Santa Eugènia. 205 nous horts. Demanem una visita in situ.
. Posaran taules i papereres noves a la zona de pícnic de la Devesa i les velles aprofitables les posaran a les hortes.


CI SERVEIS A LES PERSONES
. Els talls de subministrament elèctric i incendis provocats per sobrecàrrega elèctrica al sector de Font de la Pólvora, són deguts a les plantacions massives de marihuana dins les cases. Més del 70% de pisos no tenen comptadors i no paguen llum. L'empresa elèctrica vol tallar el llum als veïns que agafen electricitat irregularment. L'Ajuntament vol fer un pla ...
. Beques de menjador municipals per complementar les del Departament d'Ensenyament. N'han donat gairebé 70, al sector est i pont major. La meitat representen gratuïtats, la resta són ajuts parcials. Al gener volen haver-les donat totes. Caldria haver estat a punt al setembre ...No podem continuar amagant les vergonyes del departament d’ensenyament a costa del pressupost municipal!

JUNTA DE PORTAVEUS . Es defensarà una Moció ciutadana sobre les clàusules terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada