dissabte, 21 de desembre del 2013

Winter is coming!


Amb quin sectarisme, amb quines ganes de revenja, amb quin odi de casta, de “cristianos viejos”, ens castiga la dreta extrema més reaccionària d’Europa. Parapetada a les institucions, amb una còmoda majoria a les dues cambres, ens porta sense que li tremoli el pols al terrible hivern al que ens havia castigat el Franquisme.

No en tenen prou amb nadar entre la corrupció, en viure del saqueig de les administracions, d’afavorir els amics per que favors amb favors es paguen, de desmantellar els serveis públics, de precaritzar les condicions de treball, de radicalitzar les tensions amb Catalunya amb la seva sordesa i prepotència...no, no en tenen prou!

En una fuga endavant, fent una pilota amb totes les seves errades econòmiques, les embolcallen del més genuí i assilvestrat reaccionarisme. Com si els tres darrers segles no haguessin succeït, fent abstracció de la il·lustració i del liberalisme del que tant es venten, cerquen un electorat extrem que viu encara presoner de les mentides del franquisme, del NODO i de la conferència episcopal.

Deixeu en pau a les dones! Deixeu de ficar-se amb la concepció i en la maternitat, vosaltres que deixeu a la infància sense protecció i a tantes mares en la misèria, sense feina i sense casa. Ninguna tria l’avortament sense causa justificada, sense exercir el seu dret a decidir amb responsabilitat. Els que li neguen el dret i la converteixen en delinqüent son els mateixos que retallen serveis socials, educatius, sanitaris per a prevenir embarassos no desitjats.

Quin hivern més llarg! I el que ens espera! si no reaccionem, insubmissió i revolta democràtica, aquest és el camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada