dimecres, 11 de desembre del 2013

Un Ple que posa en evidencia a un govern sense polítiques socials ni mediambientals.


Comença El Ple amb l’alcalde president amb 39 de febre i un ordre del dia més curt de l’habitual. Ens centrem en l’apartat de convalidacions posem en evidència la mala gestió del desplegament del contracte de neteja i especialment l’error d’haver gastat tants diners en contenidors nous, menys eficaços que els antics. Per cert la cessió dels vells a les entitats no ha servit per a reciclar-los i fer-ne diners com ajuda, han esdevingut ferralla a un preu ridícul.

En l’apartat de propostes a aprovació a destacar la resolució definitiva de modificar el pla general en tres sectors per a satisfer la demanda de determinades empreses per a fer supermercats de 1600 m2. Voten junts PSC i CiU, significatiu.


Com altres cops les mocions obren les portes a la realitat, la manca d’habitatge i les malifetes dels bancs, dues mocions, una del nostre grup adreçada a la Generalitat per a que no es venguin habitatge públic , l’altre d’una associació ciutadana per a fer desaparèixer les clàusules sol. Algunes respostes dels portaveus del  PP i CiU per emmarcar. Una barreja d’insensibilitat i de defensar el que es indefensable. En uns moments de emergència habitacional no es pot frivolitzar.

La manca d’inversions a la ciutat per part dels dos govern que ens ha tocat aguantar, a Catalunya i a l’estat, va centrar la discussió d’una altre moció. Els peus de fang dels proposants va permetre  PP i CiU tirar tinta de calamar tot dient que quan governava el partit de la proposant tampoc era gaire generós amb la ciutat.

Des de l’ajuntament estant, tenim una gran responsabilitat, que va més enllà de la gestió mes o menys eficaç, ens hem de comprometre amb la societat en la solució dels problemes que l’afecten, en l’àmbit de les polítiques socials es on notem a faltar aquest compromís, les accions sense ànima, sense projecte, acaben essent ineficaces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada