dilluns, 16 de febrer del 2015

La comissió (Aigües) continua!

Una reunió intensa, aquesta tarda, amb final feliç, tindrem continuïtat de la comissió d’investigació d’AGISSA (Aigües), altrament coneguda com “comissió de seguiment de l’auditoria operativa d’AGISSA”. Malgrat dubtes i circumloquis hem arribat a la conclusió que cal acabar la feina i intensificar les reunions, al menys al ritme d'una setmanal, per acabar a mitjans de març amb unes conclusions operatives.


No serà fàcil, però es pot aclarir molts interrogants, entendre el que ha passat i les responsabilitats qui hi pugui haver per assegurar que el objectiu central, un bon servei a preus raonables i raonats, esdevingui el nord de l’acció pública. Veurem l’actitud dels que seran citats, si vénen o no i com venen i el que diuen o no diuen. Dins la comissió hi ha també els que no la volen o la voldrien per incriminar als que volem explicacions.

No estem acostumats a donar explicacions o millor dit a argumentar-les i debatre-les sense el matalàs de les majories i les complicitats del poder i dels que en viuen. No tenim molt de temps, però pren una especial importància el que fem per que assenyalarà camí. La política en el futur haurà d’acostumar-se a donar moltes explicacions i els mètodes que abordem ho poden facilitar o complicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada