divendres, 17 de maig del 2013

Els contenidors donen sorpreses, però més en dona la vida.



A voltes he pensat que en política gairebé tot ho he vist, però no, quan menys ho esperes més sorpreses m’emporto. La darrera sorpresa, el moviment de cintura de l’Alcalde de la ciutat que poc després de denunciar un front de l’oposició desfermat contar ell amb l’excusa dels contenidors que el Ple no va veure bé comprar, ara aconsegueix un pacte amb els PPs, els dos,  les regidores que usen la sigla i el no adscrit.

Hem vist una roda de premsa on l’alcalde enfurismat atacava a tort i dret a tota l’oposició. Una campanya de desinformació on es deia que si no compràvem aquests contenidors perdríem més de dos milions d’euros, on també es mentia dient que restarien els contenidors vells i no es canviarien. Intoxicar i no informar es l’actitud de despit en el que sovint cauen els governants quan no se’ls hi dona la raó.

De fet fa dos anys que el nou contracte de neteja s’hauria d’haver desplegat, on el 60 per cent dels contenidors haurien de ser nous i l’altre 40 % arreglats, sense gastar-se ni un euro més. Alguns ciutadans que se’m han adreçat aquets dies això ho desconeixien i m’explicaven que no enteníem que no volguéssim caviar els contenidors vells, òbviament quan els hi explicava la seva opinió canviava com un mitjó. Si a demés els hi comentava els dubtes que teníem sobre la viabilitat d’aquets canvis en un contracte recorregut per l’empresa a la que no se li va adjudicar encara restaven més convençuts de que calia anar amb peus de plom.

Bé, la gent d’ordre pot estar tranquil·la, de nou CiU i PP tornen a ser amics i desfaran aquest nus, els darrers canviaran el vot de no a si i tindrem contenidors. Els arguments no importen, com deia Groucho Marx, aquets son els meus principis, si no els hi agrada en tinc uns altres! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada