dimarts, 14 de maig del 2013

Que mengin insectes ells!

Font: newstime.com
De les noticies que darrerament m’han colpit, una s’emporta la palma. Uns pretesos experts han trobat una alternativa a la fam del món, que els pobres mengin insectes. Formigues, mosques, escarabats i altres delicadeses seran una alternativa a la dieta mediterrània per a milions de persones!

Sembla que s’hagin begut l’enteniment aquest estudiosos a sou que han convertit alguns departaments universitaris en laboratoris dels grans entramats econòmics que tenen com a objectiu demostrar que la lluita per la igualtat està obsoleta i perjudica l’economia i que hi ha terceres vies per a fer de la misèria el pa d’una majoria. Sobre l’esquena d’aquests es mantindran els que paguen la festa dels que fan aquests galdosos informes.

Viure en una bombolla, d’això molts polítics de casa i de fora en són uns experts, no crear problemes als que manen realment, com a màxim posar una vena perquè no es vegi la ferida, distreure’s en temes menors i deixar que campin sense càstig els que ens han creat aquesta terrible depressió econòmica.

La solució per a mi es fàcil, si tan nutritius són els insectes que practiquin amb l’exemple, els Botin, Brufau i cia, si volen insectes que se’ls mengin ells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada