divendres, 25 d’abril del 2014

Els quatre barris a l’est de la ciutat, seguretat ciutadana.


Fa uns dies a redós de la moció aprovada pel darrer Ple vaig escriure sobre aquests barris, preocupat pel que no hem fet bé, tots, i esperançat pel que podem fer amb els veïns i veïnes. Per què el que succeeix de bo i no tant bo en aquets barris és un tema de ciutat. Per que la ciutat son tots els seus barris i les persones que hi viuen.


Aquestes ultimes hores una agressió salvatge, el motiu del qual era l’atenció a un comportament incívic a fet saltar totes les alarmes i posa amb més urgència un tema que es clau en tota democràcia, la seguretat. La seguretat entesa com l’exercici de la ciutadania i la seva protecció davant dels incívics. Per que sense seguretat no hi ha democràcia, impera la llei de la selva, dels que usen i abusen de la força.

La reacció de la ciutadania ha estat exemplar, tenim la sort de tenir uns representants veïnals en aquests barris molt capaços, però necessiten i ens necessiten a tots. No dubto de que el govern municipal actuarà amb rapidesa i arbitrarà els mitjans propis i els de la generalitat, al que li correspon la seguretat en bona part, per donar confiança a la gent que ho necessita.

Des del meu grup posar-nos a disposició del que calgui per a treballar sense partidismes per el bé comú, confiem plenament en que si anem plegats, amb els veïns i veïnes i posem el mitjans adequats i suficients ens en sortirem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada