divendres, 4 de setembre del 2015

La Núria Terés ha pres una decisió.


La Núria Terés ha deixat discretament ICV, no ha estat una sorpresa, però tampoc quelcom fàcil. És una persona de fermes conviccions i actua de forma conseqüent amb elles en la activitat política i en les seves relacions professionals i socials. Em sento en part responsable, no pas per aquest pas concret, sinó per acostar-la a un compromís, ICV, que ha tingut, per a continuar sent conseqüent, de trencar.


És cert que molta gent l’ha felicitat, però tant ella com jo, hem deixat gent que estimem, alguns dels quals no ho entenen per que la política sovint genera accions i reaccions, estar amb tu o posar-te en contra. És cert, però, que el temps cura ferides i que la bona gent sempre acaba per entendres.

Han estat uns anys plens de compromís, no solament els que hem estat regidors, defensant amb tota la coherència la coalició i els electors que ens han fet costat, sinó gracies a que ens ha ajudat molta gent i han valorat sempre la sinceritat esmerçada. La mateixa que ha portat a la Núria a fer aquest pas.

Te una gran família, bones amistats d’un ampli espectre social i ideològic, que li faran més planers aquests dies que, evidentment, son amargs. I, més enllà, tindrem, així ho espero, la continuació del seu esperit de servei cívic que ens permetrà gaudir de la seva feina i experiència.

El país es troba en una cruïlla, com en pocs i transcendentals moments ha tingut. Cal claredat i compromís, honestedat i valentia, fermesa i coherència, virtuts que te la Núria i dels que aquesta ciutat, sens dubte, en continuarà gaudint.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada