dimecres, 18 de juliol del 2012

Una altra bretolada del PP: els peatges del tram Girona Nord i Girona Sud deixen de ser gratuïts.


Foto: Raul Muxach





Un cop més aquest govern del PP ens sorprèn i indigna: hem descobert pel Butlletí Oficial de l'Estat que s’ha derogat l'article de la llei que permetia les bonificacions en els peatges de les autopistes estatals.


A Girona, des de l’any 2000, acollint-nos a aquest article derogat ara, vàrem aconseguir que els moviments interns de l'AP-7 entre les peatges de Girona Nord i Girona Sud fossin gratuïts.


Ara, amb aquets decret, la gratuïtat en aquest tram queda en l'aire i sense cap base jurídica. De nou els de sempre pagarem més per a tot.


I, com no? Es queden les coses sense aclarir. No sabem quan es posarà en funcionament i per què no s’ha consultat a ningú.


Ja hem fet arribar a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Girona, una proposta de Declaració institucional de rebuig, tenim un Ple extraordinari dilluns vinent, per ajustar-nos a una altra “cassicada”, la puja de l’IVA, serà un bon moment per a què manifestem el nostre desacord amb aquesta mesura i deixem clara la necessitat d’una rectificació que deixi sense efecte aquesta bretolada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada