dilluns, 3 de setembre del 2012

Setembre, maleït setembre! Però una raonable esperança és possible

Hem començat setembre amb por i amb més mentides de Rajoy. Han pujat l'IVA, aquell impost que l'actual president deia fa poc que no es podia pujar perquè perjudicaria l'economia del país. Han tret la tarja de salut a milers d'immigrants i contempla amb un mig somriure com Catalunya i altres comunitats autònomes demanen ser rescatades.

Més mentides i més diners per Bankia sense que el PP amb la seva majoria absoluta permeti una comissió parlamentària d'investigació. De Guindos mentint de nou, tot dient que el "Banc Dolent" -que n'hi han de bons?- no significarà cap despesa pels ciutadans!

Broca interna al PP per la política sobre els presos d'ETA, precampanya electoral al País Basc i Galicia, però no a Catalunya, Artur Mas ja no recorda el que fa poc va dir: convocaré eleccions anticipades si ens veiem obligats a demanar un rescat!

Cacera de bruixes a RTVE, desaparició de qualsevol pluralisme en els mitjans controlats per l'Estat, bé, els privats, majoritàriament estan controlats pels seus amics.

La cultura per terra després de la pujada de "l'IVA espanya!". Reducció de l'ajuda a la dependència, les noves dades de l'atur...

Es donen moltes raons per a la mobilització i es convoquen arreu, a més de la que farem a Barcelona, la Diada, d'altres ompliran els carrers. Diferents però complementàries, un adversari i propostes diferents.

Les nostres vides estan canviant a gran velocitat i potser no en som encara plenament conscients d'aquest fet. Apareixen moltes incerteses i probablement res serà com abans.

Necessitem nous lideratges i complicitat ciutadana, amb la veritat, sense enganys i de la mà d'una alternativa a construir que ens retorni la confiança i ens faci creure en sacrificis equitatius. Ens hem d'unir en una raonable esperança. Lluitem per aconseguir-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada