dimarts, 20 de novembre del 2012

Gran subhasta! permisos de residencia a 160.000 euros, però la llei hipotecària ni tocar-la, no fós cas que es perjudiqui als especuladors!

Font: laverdad.es
Ahir ens bombardejaven amb la noticia que el govern espanyol es planteja concedir el permís de residència a ciutadans estrangers que comprin un habitatge de més de 160.000 euros. Ho deia el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-Legaz, justificant la mesura per a vendre l'estoc d'habitatge a l'Estat, apuntant que el govern espanyol considera 160.000 euros una quantitat equilibrada.

En unes setmanes es posarà en marxa una reforma del Decret d'Estrangeria per concedir permisos de residència a Espanya. La frase pronunciada per l’esmentat responsable (?) de l'executiu espanyol a un esmorzar informatiu organitzat pel diari El Economista ha posat al descobert una iniciativa en què treballen diversos ministeris des de la passada primavera. Sembla que hi estan implicats Foment, Interior i Exteriors i té com a objectiu vendre part de l’estoc de pisos en un moment en què no hi ha crèdit per comprar-los.

Gent sense cases, cases sense gent, i el govern sense idees, o més aviat amb les idees dels especuladors que campen amb tota impunitat amb la complicitat d’aquest maleït govern.

D’altra banda apareix el president de l'Associació Espanyola de Banca, Miguel Martín, per advocar que cal construir més cases i donar més hipoteques per sortir de la crisi, en lloc de posar "traves" perquè el crèdit hipotecari ressorgeixi quan es necessiti. Té més el cinisme de dir que el sector ha ajudat amb les seves hipoteques que es puguin comprar habitatges! Una tesi defensada pel conseller delegat del Banc Sabadell, sí, uns dels nostres! Jaume Guardiola, qui recorda que no hi ha país en el món amb major accés a l'habitatge que Espanya! I a més va afirmar, sense caure-li la cara de vergonya, que els canvis a la llei hipotecària podrien restar atractiu a les cèdules hipotecàries, el que dificultaria el finançament de la banca i la concessió de crèdit. Especuleu, especuleu que el mon s’acaba!

Si no ens desempalleguem dels especuladors i dels governs titelles que en són els seus masovers, l'estafa de la crisi continuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada