dijous, 23 de maig del 2013

La gent Gran del Barri vell vol el seu local!



El 31 de juliol la caixa tancarà el local del carrer Grober, el dimecres passat s'omplia el local en una assemblea on planava la inquietud al no concretar el govern municipal on aniran fina que el local de la Central del Molí estigui arranjat.
La por de quedar-se sense local es fonamenta en la poca contundència que s’ha esmerçat per a impedir el trasllat i les vaguetats que tingueren les respostes del regidor responsable. Per que no es tracta solament de trobar un lloc, cal que tingui les condicions adients.


En el  Consell Municipal de la Gent Gran i en el darrer Ple vaig insistir en la necessitat de continuar negociant amb la caixa sota el principi irrenunciable de que no es traslladessin fins que les obres del nou local estiguessin completades. La pitjor solució és l’actual, el desnonament a finals de juliol. Calia amb tots els instruments que l’Ajuntament te pressionar per a negociar amb la caixa i que l’Alcalde, donat el poc resultat de les accions de regidor, assumís el lideratge.
Entre els 3000 euros que diu proposar l’Ajuntament i els 12000 que demana l’entitat s’ha de trobar un punt just, cal cercar d’interlocució adequada, tenir la voluntat i dedicar-hi el temps necessari, el tema s’ho val i la gent gran del barri vell no es mereix un tracta tant barroer i una solució tant incerta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada