dijous, 16 de gener del 2014

L’Aziz, víctima de la llei d’estrangeria i dels que la manipulen.


Aziz Tarhzout es un activista i fins fa ben poc habitava en el BlocSalt, ahir el van detenir i tot aplicant la llei d’estrangeria sembla imminent la seva deportació. Diuen que la llei es cega per assegurar la seva independència, però fa temps que crec que se’l hi ha destapat un ull i no pas a fi de bé.

Quan era responsable de les polítiques socials de la ciutat signava uns documents que es titulaven arrelament, imprescindibles per a que persones que residien amb nosaltres des de feia temps i participaven en els nostres afers quotidians se’ls hi donés el permís de residència.


Si hi ha algú arrelat és l’Aziz que ha dedicat temps i esforços a ajudar als altres, al seus veïns. La força de la raó hauria de fer veure a la justícia i al poder polític que l’aixopluga,que no es pot deportar a “un dels nostres”,que la seva societat està ací i no a fora i que és la nostra, la seva.

La perversió de la llei d’estrangeria del PP i del PSOE porta a una interpretació sovint antidemocràtica que lesiona drets fonamentals i es, masses vegades un instrument arbitrari de repressió als activistes socials, molestos i incòmodes per la poder.

Espero que totes les gestions que s’estan fent obrin el ulls als que ara volen mirar cap a un altre costat, no es amb l’arbitrarietat i la repressió que ens reforçarem com a país i de la mateixa manera que volem una Catalunya lliure, jo la vull també lliure dels efectes de la llei d’estrangeria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada