diumenge, 26 de gener del 2014

L’esperit de Fonteta? La fantasmada dels que es creuen l’Elit.


Mentre en la convenció de Barcelona el PP local es trencava les mans de tant aplaudir quan Rajoy negava per tres cops el dret dels catalans a decidir el seu futur, a Fonteta una barreja de pijos, directius i polítics a sou del règim, fins ara existent, es reunien a taula amb alguns representants, un parell de ministres al menys, dels del triple no. Per acabar-ho d’arreglar, el president Mas en feu acte de presència.

Les Elits, així s’autoanomenen aquests dròpols, estant preocupades pel futur del país, diuen, pel xoc de trens! El sistema que tant bé els ha funcionat i a redós del qual han fet tants diners està en crisi. Navegant entre dos aigües, no tots tenen tant clar com el president de Freixenet, allò de “Santiago i cierra España!”. Volen nadar i guardar la roba, que canviï quelcom per a que res canviï.


Quin dia més ben triat per reunir-se els uns i els altres, el de l’entrada dels “nacionals” a Barcelona, segur que els seus avis sortien a la foto també aplaudint i/o pensant -que en puc treure jo de tot això?-. Fantasmes del passat i fantasmes del present. Una guerra civil va ser necessària per trencar l’espinada d’un poble, a que estaran disposats ells, ara, menjant civet de senglar, deconstruït a la moda de la cuina “xic”?

D’ací al 9-N les veurem de tots colors i caldrà tenir el pols molt ferm per a no distreure’ns del rumb anunciat .El timó l’ha de continuar portant la gent, el poble, al que ens devem els electes que ens hem compromès a servir-lo. Les Elits que tornin els diners que tenen a Suïssa i paguin els impostos que els hi pertoca, que no els defraudin! Aquest és l’únic i millor servei que poden fer pel país.

Ni “esperit de Fonteta”, ni  el “triple no”, avançar amb les majories, amb ma estesa, però amb determinació. Ni capelletes ni escenes del sofà, volem llum, Parlament, votacions i presència al carrer quan s’escaigui. Sempre amb el poble!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada