dimarts, 28 de gener del 2014

No és la línia 11 el problema! El que cal és una línia nova.


Aquest darrers dies han aparegut novetats entorn a la línia 11, els representants dels treballadors plantegen un fet que nosaltres també el vam plantejar a regidor responsable, no es de rebut casar una línia del barri vell amb la UdG a Montilivi. Ho sabem, hi per aquesta raó vam proposar una nova línia i ho vam concretar amb una esmena als pressupostos 2014.

En la línia de cercar una solució provisional ens varem trobar fa uns mesos amb els responsables de mobilitat de la ciutat, quan havíem trobat un principi d’acord, ampliar la línia 11 compartint la ruta per fora i dins del barri vell, dos autobusos de rutes diferents passarien en un interval de mitja hora i calia situar nous panels electrònics d’informació. Sense donar-nos cap raó, es desconvocà la reunió decisòria de forma unilateral pel govern, tornant al punt inicial.


Sembla que el que es volia era provocar un conflicte entre els representants dels treballadors i els partits d’oposició, com les darreres notícies ens confirmen. Doncs no ho aconseguiran pas, el maquiavelisme de saló no se li escau a la plaça del vi.

Cal dir les coses pel seu nom, cal una nova línia amb Montilivi, racionalitzar les rutes de l’11 i la nova, complint les obligacions i no generant nous problemes sense solucionar els vells. I que no em vinguin amb problemes de diners, si sembla que els hi sobren per comprar col·leccions d’art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada