divendres, 6 de juny del 2014

El que queda de les obres del TAV. Causes i encausats!


Sis anys d’obres! Milions i milions invertits i un grapat de responsables d’ADIF amb problemes amb la justícia... i per enèsim cop em sento en una taula, la de la comissió de seguiment, per a que m’informin de les obres o ara en diríem de les post-obres del TAV a Girona.

Fins al dijous no hi havia interlocutor d’ADIF , en Rafael Rodríguez, el que ho era fina ara,  és un dels implicats en una trama de corrupció que sembla molt més important que l’afer concret per al que ha estat imputat, ell i un bon grapat de càrrecs del ministeri i ADIF.


Per fi s’ha desencallat el conveni del triangle de “Boireta”, per que ens entenem i la seva connexió amb el carrer de la Creu. Es taparan les sortides de ventilació menys sis de les que encara estem pendents del projecte concret, el trasllat de l’escultura d’Alfaro es situaria ací, a mig de vern i no d’un estany.

Queda objecte de resolució la peça que aniria de a sortida nova de busos i ell “finger” i la d’aquest fins  Joan Brossa. El trenta de juliol hauria d’esta acabat del tot les obres que fa l’ajuntament  el 30 de juliol. No queda tant clar les d’ADIF. Menys el transformador les obres del la plaça Montserrat poder acabar a final de més i en el ple de juliol anirà e trasllat i obres del transformador.

Es van desencallant coses que repararan en bona part el “gran nyap” i a final d’any probablement tot estarà acabat. Bo és el que bé acaba? no crec. Els responsables de la “gran il·lusió o millor dit ”des-il·lusió” de la fi del viaducte continuen sense assumir responsabilitats!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada