dijous, 11 de febrer del 2016

Per fi he participat en la constitució d’una comissió!


Com vos deia en un post anterior, la mesa s’ha agafat les tasques parlamentàries amb, essent benèvols, parsimònia. De les quatre comissions en que soc portaveu, per fi una ha començat a caminar, la d’educació i esport.


Si no participes en la mesa, en la que majoritàriament es troben els quatre partits espanyols, els dos vells i els dos nous, no es pas fàcil saber com s’ordenaran els debats futurs i has d’estar a l’aguait del correu, on amb 24 hores, de moment, t’assabentes de la convocatòria.

Tinc a punt una Proposició No de Llei, així s’anomenen, per a la paralització i derogació de la LOMCE, esperem que a la hora de la veritat la majoria que tenim al Congrés, tots els que en campanya hem dit que la derogaríem, es mantinguin i es concreti en la sessió més propera possible. En la seva defensa faré una menció als meus companys i companyes del Sobrequés. Els hi vaig prometre i és deute.

Per cert, el president de la comissió és en Pablo Casado, una de les “joves promeses” del PP, sense cap experiència en educació ni en esports. Això sí, moltes tertúlies i posa en el currículum “director del Gabinet de l’ex-president Jose Maria Aznar(2009-2012) ...Bé, les sessions, si es fan, prometen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada