dimecres, 10 d’abril del 2013

Palomares, esclata el PP a Girona

Font: lavanguardia.com
Recordo un NODO dels anys 60s, on un tal Fraga, ministre de Franco es deixava filmar amb un “Meiba” immens, banyant-se a la platja de Palomares. S’havien perdut unes bombes atòmiques al caure un avió que havia sortit d’una de les bases americanes que Franco va malvendre a canvi de que EEUU permetés al seu règim sobreviure i a ell morir en el poder. Venia a dir amb aquest gest: ací no passa res! Després hem sabut que la contaminació va fer estralls a la zona durant molts anys.

Aquesta imatge em venia al cap el dilluns al Ple, a l'escoltar a la Concepció Veray menystenir el fet que un dels tres regidors, de nom Palomares, sense que ella ho sabés, havia decidit abandonar el PP i el grup municipal. No passa res! L’altra regidora estava perplexa. Les paraules del regidor en fuga, en ruta del PP a no adscrit, foren clares, un atac contundent a la política social, econòmica i catalana del PP.

Però és que mai tan pocs havien mentit tant a tanta gent. El govern Rajoy passarà a la història com el pitjor govern de l’estat des de la transició democràtica i això que el govern Zapatero ho havia fet tan malament que sembla impossible haver-lo superat! Fent tot el contrari del que va prometre, farcit de casos de corrupció, fent de l’espanyolisme més tronat cortina de fum per a la pitjor involució social dinamitant el nostre esquifit estat del benestar. És d’esperar que es produeixin a casa nostra més casos com el de Palomares.

No dubto que en moments com aquest el PP pot aconseguir una petita parròquia espanyolista, des de fa un parell de plens se seu entre el públic un “friqui”, el dilluns acompanyat per una noia, que es trenca les mans aplaudint les intervencions de la Concepció Veray contra la independència. Però li treu centralitat i capacitat d’aglutinar a la dreta gironina.

Ara el PP es queda amb dos regidores, i és que els temps estan canviant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada