dimarts, 16 d’abril del 2013

Un Girona de primera a primera?

Font: gironafutbolclub.com
Queden encara 8 jornades per al final de Lliga. A Girona ja comencem a fer números perquè veiem un equip entossudit en lluitar fins al final. Ja no només és possible el que al començar la temporada es veia com a utòpic, la promoció, sinó que veu a prop, a tocar, l'ascens directe.

Queden molts partits per endavant, però es palpa entre els seguidors gironins que el segon lloc, no és tan sols un privilegi que, com a mínim ens durarà una setmana, sinó que es pot consolidar en el futur.

El secret ha estat un entrenador que ha sabut inculcar esforç i voluntat de superació, uns jugadors que han donat el millor i una afició que està responent com mai. Rubi, l’entrenador, feia unes declaracions ara fa dos setmanes que són un símptoma de l’estat d’ànim que es respira. “Lluitarem per fer la promoció, però si quan falten poques setmanes tenim el segon lloc ben a prop, no dubteu que ho donarem tot per atrapar-la". Ha estat premonitori.

Si es confirma, caldrà que la ciutat faci un esforç, en primer lloc la directiva, aclarint la situació de la propietat, avui més que fosca, i reorganitzant l’entitat per a fer-la capaç d’assumir els reptes de primera divisió. Els ciutadans donant un cop de mà ampliant la massa social i en funció de la seva capacitat econòmica cercant el mecenatge adequat i l’Ajuntament mantenint el seu esforç econòmic i contribuint a reforçar l’acció mancomunada de club i ciutadans.

És un repte més que interessant, ara cal que el bon joc i la sort ens acompanyin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada