divendres, 12 d’abril del 2013

El govern municipal té la Devesa descuidada i treuen els serveis educatius

Font: elpuntavui.com
El govern municipal de Girona té previst traslladar l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) i la Caseta de la Devesa a la seu que havia tingut Habitatge de la Generalitat, en una finca a tocar de la Mercè, de difícil accés i amagada. Es diu que es vol apropar el servei a les dependències municipals i els espais alliberats a la Devesa quedaran pendents del pla especial. No es tenen en compte ni els objectius d’aquests serveis ni les necessitats dels usuaris.

És un més dels “canvis “ a què ens té acostumat aquest govern. Moure les coses de lloc per semblar que es canvia sense que canviï res de important.

Si es vol millorar la Devesa que s’arreglin les barreres d’entrada que resten obertes omplint-se de cotxes tota la zona perimetral. Però no, sembla que costa diners i ens comentava l’inefable primer tinent d’alcalde Fàbregas que no valia la pena arreglar-ho. Molt Pla Especial pel futur i caos i deixadesa pel present.

Els serveis educatius i especialment la “caseta de la Devesa”, on es troben els recursos, estaven en aquest indret perquè sempre hem entès aquest parc com un recurs educatiu i què millor que en un espai cèntric i amable per a situar els instruments educatius de la ciutat. Sembla que veuen millor un bar, de concessió privada per suposat. Poc que anem bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada