dilluns, 25 de novembre del 2013

La línia 11 torna.


Fa mesos que la línia 11 no passa per les quatre parades del barri vell, una decisió del consell d’administració de l’empresa que no es va consultar amb el grups municipals. Per aquesta raó, desprès de consultar amb els usuaris, la CUP i nosaltres, ICV-EUiA, varem presentar una moció per que retornes a la seva ruta habitual i la vàrem guanyar.

Han passat els mesos i sembla que aquets desembre es complirà la moció en la seva literalitat, malgrat que en unes converses que acabaren sobtadament, ens havien proposat una canvis per a fer compatible passar per quatre parades del barri vell i assegurar també per la ruta actual.


De fet cal una nova ruta que ha de portar a Montilivi als estudiants que no hi caven en els microbusos de la línia 11, però en lloc de fer una nova línia, sortia més barat hibriditzar l’actual i estalviar-se les parades del barri vell.

A manca d’aquesta línia nova, a la que el nostre grup estava disposat a situar 250.000 euros al pressupost per a fer-ho possible, podíem haver acceptat una proposta en la que dos línies passarien per aquestes parades amb una periodicitat de mitja hora. Calia, però, per a no confondre als ciutadans, situar panells electrònics informatius . Així vàrem quedar, però unilateralment el govern va trencar les converses.

És una bona noticia que torni la línia 11 a les parades del barri Vell, però podíem haver trobat una millor solució. Sembla que els hi va bé el conflicte com els hi comentava a membres del comitè d’Empresa de TMG i estalviar-se diners. Sempre en podran culpar del problemes i estalviar-se les solucions. Governar, però, es pactar i transigir en allò que beneficia als ciutadans. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada