dimecres, 18 de febrer del 2015

Comissió (aigües), dubtes i aclariments.



Soc conscient que quan més s’aproximen les eleccions municipals més temptats estem tots els grups a marcar perfil o fins i tot, sense voler-ho, ho pot semblar. Quelcom així pot succeir en la discussió sobre la continuïtat de la comissió de seguiment de l’auditoria 2012 d’aigües de Girona. Que tot el que diem i publiquem sigui o sembli d’aquesta mena i la lectura sigui “solament nosaltres ho encertem, tots els altres s’equivoquen”.


Negar la major, es a dir, la continuïtat o no de la comissió i centrar-se en la informació a temps real o en diferit, pot enterbolir, més del que estan, les aigües de l’esmentada comissió. Comparteixo la necessitat de la més amplia informació, es a dir, que es publiquin les actes i que els conclusions vagin acompanyades de tota la documentació, no poso com a condició “sine quan non” que es retransmeti en directe i que al sortir de cada reunió diem cadascun la nostra interpretació subjectiva. A veure, no hi poso cap inconvenient de fer-ho, però no vull donar munició, per a que la majoria no accepti continuar fent la comissió amb aquestes premisses.

Vull esclarir i aclarir tot el que es pugui, fer-ho públic i si s’escau portar-ho  fiscalia si hi ha proves suficients. No pas dir-ho, fer-ho. I avui per avui si la comissió no aconsegueix més documentació o declaracions més significatives  no hi ha més que interrogants, suficients per a demanar aclariments, però difícilment anar més enllà.  Em puc equivocar i qui cregui que es pot fer ara, que ho faci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada