dimarts, 25 de gener del 2011

"El dia després" de l'Audiència





Ahir vaig sortir content de l’Audiència pública, però també amb un regust agredolç pel format triat que feia impossible visualitzar les aportacions que hem fet les diferents forces politiques del govern per  aconseguir aquest bon resultat.
El reglament diu que el govern parlarà amb una sola veu i evidentment aquesta havia de ser la de l’Alcaldessa. És cert que a ningú se li escapa que les conclusions de l’Alcaldessa les havíem pactat prèviament un cop llegides les propostes dels signants. Però el que ningú pot saber és els esforços que hem fet per aquest resultat. Sobretot a aquells a qui no ens tocava directament el liderar el seguiment de les obres per tenir altres responsabilitats de govern. Algunes de les propostes que he fet sense èxit al consell de presidència  aquests anys ens podrien haver estalviat algunes crítiques plenes de raó que ahir tots ens vàrem sentir. Ara bé, si aquestes propostes per fi surten a la llum i es concreten d’immediat, més val tard que mai.

Per acabar, felicitar a totes les ciutadanes i ciutadans que van assistir i especialment als amics Martí Carreras i Josep “Lites” per la bona feina feta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada