dimecres, 26 de gener del 2011

Record per l'exemple que ens commou

Avui a les set de la tarda assistiré a un acte dolorós i alhora reconfortant  d’homenatge a Melcior Coll, que ens va deixar com a conseqüència d’un tràgic accident el passat 22 de desembre.

En Melcior en els darrers anys presidia l’Associació de Gent Gran de Sant Narcís que la seva seu al Centre Cívic. Per a mi, aquets darrers anys, una de les respostes més gratificants que he trobat en l’acció municipal ha estat la que la gent gran organitzada de la ciutat m’ha donat. En una societat presonera d’un fort individualisme induït que a voltes molt d’egoisme, sempre he trobat gent, bona gent, que a contracorrent feia de la generositat la seva activitat quotidiana. 

Quan fa uns dies en Jaume, en Pere i en Ramon em van convidar en nom de la junta de l’Associació a aquest acte compartíem pena i esperança. Pena, dol per l’absència de  la persona que recordem. Esperança perquè no hi ha res que mogui tant i a tants que l’exemple que ens commou. 

Els que entenem la política com a exemple i servei, sempre ens hem d’emmirallar amb aquells que generosament es dediquen als altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada