dilluns, 24 de gener del 2011

Impressions sobre l'Audiència Pública del TAV






Hem celebrat l’audiència Pública del TAV i us faig avinents unes breus pinzellades de les impressions que hi he tret.

En primer lloc  aquest esdeveniment ha permès que el govern recollís documentalment les actuacions fetes des de que van començar les obres, és a dir: hem  solucionat una mancança, doncs fins aleshores les informacions eren incompletes i disperses.

En segon lloc, cal diferenciar les intervencions de les forces polítiques que no estan en el govern en les que la proximitat electoral feia difícil l’acostament, d’aquelles d’àmbit veïnal i ciutadà que han situat mancances que el govern recull amb voluntat de canvi.

En tercer lloc penso que les conclusions permeten un camí d’acord positiu. Obrint espais informatius als centres cívics on les entitats ho demanin, fer un programa periòdic a TVGI que permeti una informació dinàmica . Especialment rellevant és al meu parer els compromisos de crear una comissió o fòrum ciutadà on s'hi poden adherir les entitats veïnals i ciutadanes per a fer un seguiment i debatre els temes pendents i que anualment es celebri una Audiència Pública que asseguri la participació dels gironins i gironines en les decisions del desenvolupament d’una obra que encara durarà forces anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada