divendres, 23 de setembre del 2011

El Fòrum del TAV ja te data de trobada.





Ahir a la junta de portaveus es va acordar convocar el Fòrum del TAV pel dijous 13 d’octubre. La primera proposta era el dimarts de la setmana anterior, l’únic avantatge d’aquets dia era la seva proximitat però els inconvenient són majors que fer-ho dijous, el dia és millor per l’assistència i ens dóna més temps per esmerçar recursos per aconseguir una bona participació com es mereix el tema.

De moment cap novetat del tren convencional, però ha entrat a l’Ajuntament un preprojecte de l’estació provisional. Encara no l’he vist però preferiria que fos un simple baixador perquè si està ben construïda, el caràcter provisional es pot eternitzar.

De la reunió amb el ministre Blanco, res de res, en la línia d’aquest agònic govern que fa mans i mànigues per deixar les coses prou empantanegades com si seguís una estratègia per a fer bo d’entrada al futur govern del PP.

Per això pren encara més importància el Fòrum com a instrument no solament d’informació sinó d’aplegament de la societat civil per -a de bracet amb l’ajuntament- fer-nos forts davant d’ADIF i del futur govern de l’estat espanyol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada