dijous, 8 de setembre del 2011

El PP ja governa!

Foto: Europa Press

En un sistema democràtic es governa si guanyes les eleccions o si generes unes aliances que ho permeten. A Espanya estem innovant en l’àmbit de la ciència política, ja no es pot aplicar la dita hispànica de “que inventen ellos”. La llàstima és que aquest invent no significa més i millor democràcia, sinó tot el contrari.

Els ingredients de l’invent són: una base de govern del PSOE que fa un gir de 180 graus i aplica les polítiques del PP que deia que rebutjava, una cobertura de Poder judicial que fa dels camps de golf i les banquetes preferents de les places de braus un espai privilegiat per exculpar trames corruptes (“cas Gürtel” o fer possible el “atado i bien atado” del vell dictador en un nou model de neocentralisme que té centrat el seu punt de mira en les llengües que no són l’anomenat espanyol), i per últim tot embolcallat amb la por. La por a la crisi, la por als canvis, la por a la llibertat!

L'eufòria del PP ens vol fer creure que no hi ha res a fer, la passivitat del govern i del partit que li dóna suport els ho deixa molt fàcil. Creuen que serem incapaços de plantar-li cara.

I si els donem una sorpresa?

Continuarà....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada