dijous, 5 de gener del 2012

Un 10 per a una proposta 10, un 0 per al govern municipal.


L'oferta turística única el cap de setmana del 14 i 15 de gener com a resultat de la tasca conjunta de comerciants, hostalers i restauradors té un mèrit especial que cal ressaltar.

Prop d’un miler d'habitacions d'hotel a només 10 euros per persona,  uns menús de 10 euros en més de cinquanta restaurants,  comerços oberts més hores o preus especials al mercat del Lleó, amb el complement d'entrades gratuïtes a tots museus de la ciutat, és una proposta que sembla molt treballada.

La promoció de la ciutat ve de lluny i en els darrers anys la ciutat ha estat el punt d’atracció d’agències i editorials interessades en el nostre patrimoni i oferta turística. Però no ens podem adormir i encetar nous projectes és clau per al present i el futur.

El Barri vell i el Call són una joia que hem heretat del passat, la nostra obligació es mantenir-los i eixamplar el seu coneixement a dins i fora de la ciutat. Sols és possible amb una aportació pública i privada per a la seva promoció i alhora com un element de dinamització econòmica.

Sobre aquestes bases hi ha una ample acord dins l’Ajuntament però, un cop més, els propòsits del nou govern no s’han correspost amb la seva actuació. Jo mateix em vaig assabentar d’aquesta proposta per casualitat,  pels impulsors del esdeveniment, a peu dret , davant de l’Ajuntament, quan sortien de la presentació del projecte. A la tarda vaig rebre el projecte per correu electrònic des de l’associació d’hostaleria. Gràcies.

Entenc que el govern actual està mancat de bones notícies, però no és de rebut una actitud que desmereix la forma en que el projecte s’ha fet, cercant complicitats. Cal donar exemple i cercar-les també dins l’Ajuntament.

En quant al projecte, que tingui èxit! I compteu amb la col·laboració del nostre grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada