dijous, 22 de març del 2012

A una setmana del 29M


A una setmana de la vaga general cal anar més enllà dels convençuts , obrir debat amb tots aquells que encara dubten per fer-los entendre que la passivitat encoratjarà encara més a la dreta a continuar reduint drets i llibertats.

Passar del jo al nosaltres! Com deia el pintor i poeta Joan Brossa: U no és ningú! Cal sortir de l’aïllament per a passar a l’acció. No hem de caure en la campanya de desprestigi dels sindicats. És cert que tenen defectes i com, gairebé tots, varen caure en aquets darrers anys en acomodar-se a un sistema que semblava estable i garantista.  Però amb tot continuen sent el millor instrument que tenim per a coordinar les lluites de les treballadores i treballadors. Valga’ m Déu com estaríem sense sindicats!, els més grans recordaran la negra nit del franquisme!

La vaga del 29 M ha de ser una lliçó democràtica per a tots aquells, no solament el PP i CiU, que creuen que les eleccions són un xec en blanc que quan tens majoria pots escriure sense cap limitació i coherència amb el que vas dir perquè et votessin.



Parlem, raonem, unim i el dia 29M sortim tots i totes al carrer, deixem de treballar per a treballar dignament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada