divendres, 23 de març del 2012

Tanquen el Club de Gent Gran Sant Jordi de Santa Eugènia

Ahir em comentaven el tancament per part de l’antiga Caixa de Catalunya d’un dels esplais de gent gran més actius de la ciutat. Tancament imminent, al mes d’abril, i sense donar-li cap alternativa.


Estem vivint uns moments dolorosos en els que molts pateixen. Caldrà molts sacrificis i coratge perquè ens en sortim. Però clama al cel la fredor i manca de sentiments amb la que alguns, masses, gestors públics i privats actuen, reduint costos carregant sobre els més  dèbils.
No és veritat que l’únic camí sigui suprimir serveis com l’esmentat, senzillament és més fàcil. Per a la gent sense escrúpols escanyar als més dèbils, que tenen poca influència econòmica i política, no els hi representa cap problema i els hi permet maquillar balanços sense posar en qüestió als responsables de veritat del malbaratament de recursos públics i privats.


He passat molts bons moment amb la gent del club Sant Jordi, i sóc testimoni de la bona feina feta. Són l'única associació de gent gran de Santa Eugènia i no ens podem permetre que per la cobdícia i incapacitat dels gestors actuals es quedin al carrer.



L’ajuntament ha d’intervenir per a negociar i aconseguir que es rectifiqui la decisió i en darrer terme oferir el centre Cívic Can Ninetes i Marfà per a que continuïn desenvolupant les seves activitats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada