dijous, 19 de juliol del 2012

Avui 19J sortirem al carrer, avui i tants cops com sigui necessari





Ens trobarem al carrer per a deixar clar que són uns mentiders, que el PP va guanyar les eleccions mentint, que ha fet tot el contrari del que es va comprometre amb els electors. Aprofiten la crisi i la seva majoria absoluta per ensorrar el país, per a destruir els drets de les treballadores i els treballadors. Són arrogants, corruptes i mentiders.
Ara més que mai cal sortir al carrer, no poden fer de la passivitat virtut i dir que els recolza la “majoria silenciosa” com deia Franco. Abans i ara el carrer és instrument de democràcia.
Serem els que serem, a molts encara els costa fer el pas però ens trobaran amb la mà oberta, no és moment de mirar l’adjectiu de cadascú, el que cal és el substantiu de defensar la democràcia dels que la tenen  segrestada, manipulant una majoria que el poble li ha donat per a defensar els revessos del comú, no d’uns pocs.
Aquesta tarda arreu de l’estat serem molts més dels que voldrien i sortirem tantes vegades com faci falta, per el nostre futur i el dels nostres fills. Fora corruptes, eleccions netes i ja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada