dijous, 12 de juliol del 2012

El Govern Rajoy: ensorrar el país per salvar els amics corruptes



La crònica del ple del dilluns haurà d'esperar, el govern Rajoy amb les seves decisions salvatges m'obliga a posposar els comentaris de la discussió que vàrem fer sobre les noves ordenances i plantejar en unes poques ratlles el meu rebuig a unes decisions precipitades, contradictòries i abusives per a una gran majoria de ciutadans i ciutadanes.

Sempre m'han fet por les majories absolutes perquè habitualment els que les detenten les interpreten com un xec en blanc, creuen que poden desfer qualsevol promesa anterior i fer tot el contrari d'allò a què es comprometien per ser votats pels ciutadans.

Pero cap com Rajoy ha abusat tant en tan poc temps. La llana del franquisme que es percebia en el clatell de la dreta espanyola, ha esdevingut perruca de la que es presumeix descaradament.

Res més allunyat de la democràcia és abusar de les decisions sense compartir-les amb els ciutadans. Qualsevol justificació per la gravetat de la crisi es cau, perquè aquesta no ha començat fa uns mesos amb l'arribada dels Rajoy, De Guindos i Wert, sinó que fa anys que dura i ells des de l'oposició no van tenir cap escrúpol en agreujar-la per pujar al poder.

Apujaran l'IVA malgrat haver-ho negat repetides vegades, treuran prestacions als aturats sense promoure ni un lloc de treball, empitjoraran les condicions dels funcionaris sense tocar les estructures de l'administració de l'Estat obsoletes i ineficaces i tot això no pel bé dels ciutadans i ciutadanes sinó per salvar als amics corruptes que han ensorrat bona part del sistema financer espanyol. Destruiran la classe mitja i el món del treball abans de tocar ni un euro ni un pèl dels que han causat la crisi, l'estafa més gran de la trista història de l'Espanya contemporània.

Mai tan pocs havien fet mal a tants en tan poc temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada