dissabte, 7 de setembre del 2013

La Via catalana, encerclar la Caixa i el Trueta, una gran cadena i dos enllaços!


Cada cop és més clar que cal una àmplia mobilització l’11 de setembre per que no s’intenti diluir i apaivagar la força sortida del poble fa un any. Força que canvià el mapa polític i situà el dret a decidir com a objectiu amplíssimament majoritari pel 2014.

La via catalana ha estat de nou un projecte que va més enllà dels organitzadors i aplegarà la pluralitat del poble amb un comú denominador que aquest és el subjecte de sobirania i els dret a decidir el seu futur es pot negociar el com però mai ignorar.


D’aquesta gran proposta que aplegarà centenars de de milers de persones de punta a punta del nostre país s’han afegit altres iniciatives que la complementen, que sumen però que mai han cercat ni la confrontació ni restar a la via catalana.

Encerclar la caixa a Barcelona o el Trueta a Girona neixen de moviments, el procés constituent i la xarxa, que consideren legítimament que cal posar l’accent social en primer terme en un moments d’atacs molt durs als drets de les persones a Europa, Espanya i Catalunya. Una acció que pot no ser compartida pel do de la oportunitat, però que mai port ser qualificada ni de alternativa ni menys encara de oposició a la via catalana, així ho han manifestat els seus convocants.

Tindré amics, companys i familiars a totes aquestes propostes, jo optaré per la via catalana per que no em puc dividir, però em sentiré representat per tots i totes. El dia després sumarem i avançarem, per que al camí per una Catalunya lliure i socialment justa no ens serà fàcil, com mai ho ha estat la lluita per les llibertats socials i nacionals. Però si som molts, que ho serem! la gran majoria, ningú ens pararà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada