dimarts, 3 de setembre del 2013

Un Pla integral per a Sant Narcís!


Des de la reunió que vam tenir tots el grups municipals amb el veïns i veïnes de Sant Narcís per a trobar una solució integral a la situació creada pels incompliments dels governs espanyols amb els soterraments i la desaparició del viaducte, tinc cada dia més clar que els partits sense deixar les seves responsabilitats han de deixar pas a la ciutadania com a instrument democràtic directe que garanteixi que anirem a bon port.

De nou picabaralles, remors partidistes de aquells que haurien de baixar el cap, assumir responsabilitats i posar-se al servei de la ciutat, ocupen massa planes de diari. Ja n’hi ha prou!


Cal un gran acord, que espero es produeixi en el Ple extraordinari de finals de setembre, per a revitalitzar Sant Narcís i la zona zero. Clar que demanarem responsabilitats, que no oblidarem als que aixecaven la veu i treien pit amb la Gran Obra que ha esdevingut el Gran Nyap! Però ara cal que la ciutat entengui i accepti que hem de fer un Gran Pla per a Sant Narcís.

Penso en un Pla quadriennal, semblant als plans de barris, però amb una molt més forta participació democràtica, que aprenent dels errors comesos a Santa Eugènia, impulsi la zona i als seus habitants. Urbanístic, però també fonamentalment econòmic i social. Que aprovat pel Ple, sigui dirigit per una comissió gestora amb majoria veïnal. Que cada any fem una audiència pública per a revisar el que s'ha fet i avançar amb el que cal continuar fent...

Ara és l’hora de Sant Narcís, per que és de justícia. Tots els gironins i gironines els hi devem. Fora picabaralles i arremangar-nos per avançar. I els responsables de tot això, del gran engany,  que no dormin, que ja els hi passaran els ciutadans factura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada