dissabte, 24 de maig del 2014

Votar per Europa, votar per a decidir!


Ho reconec, soc europeista i es cert no m’agrada les polítiques actuals de la UE. Vull contribuir a canviar-ho i no ho faré des de la passivitat sinó des de l’acció i això vol dir votar. Votaré Urtasun, i amb ell votaré Keller i Tsipras, els únics compromesos amb Catalunya i els canvis socials a Europa. Però també participaré per una major democràcia directe en allò que es proper, local, votaré en el multireferèndum!


Crec que lo local i lo general formen un mateix combat indestriable per aconseguir un mon millor, crec que la democràcia és el principals enemic del despotisme econòmic instal·lat a escala mundial. Europa ha patit guerres i revolucions i és avui un marc on es vol desmantellar els guanys acumulats per segles de lluita. No en podem ser indiferents.

Els parlaments sempre han molestat als poderosos, per això son els primers en caure quan una nova dictadura apareix, per això els poderosos a Europa el volen mancat amb menys competències. Avui hem de recolzar aquelles candidatures que volen més Europa, però una altre Europa, on el poder emani del poble i l’economia es sotmeti als interessos de la gent.

I no hi ha democràcia, sense democràcia directa, la representativa es clau per això call triar bé, bons representants, però com deia no n’hi ha prou. La iniciativa del decidir en referèndum sobre temes que afecten el territori i les persones que l’habiten és una excel·lent proposta que no ens pot deixar indiferents. Participem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada