dilluns, 19 de maig del 2014

Ryanair, de nou la cançó de l’enfadós!


Ryanair redueix considerablement línies i freqüències aquest estiu i torna a posar la maquinària de la pressió a les institucions deixant anar que a l’hivern pot ser molt pitjor sinó milloren les ajudes.

Recordo, ara farà tres anys, que aquest tema de Ryanair va irrompre a la campanya electoral de les municipals i que els que serien partit sortint  i l’entrant del govern hi varen dedicar bona part dels minuts dels debats a tirar-se els trastos de qui era més responsable de la caiguda dels vols.


S’omplien la boca de plans i programes per a revitalitzar l’aeroport i el situaven com a peça clau i imprescindible per al desenvolupament de la nostra ciutat. Fins i tot importants entitats econòmiques i patronals intervingueren recolzant una o altre proposta.

Han passat tres anys i com el Guadiana s’ha mantingut fora de la vista qualsevol actuació, em temo que no n’hi ha hagut cap, i es probable que de nou, com en la pel·lícula “el dia de la marmota”, a un any de les eleccions tornin a sortit els mateixos dient les mateixes coses.

Tres anys i cap debat sobre el present i futur de l’aeroport, ni tant sols un pla estratègic!!! D’aquests que tant agraden als que governen o volen governar, i que després es guarden al calaix. Doncs ni això! Però continua essent bàsic parlar de model econòmic que volem o que ens podem permetre i defugir del qui dies passa anys empeny. Cal prendre decisions, però qui parlarà en nom de la ciutadania i no solament dels interessos creats?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada