dimecres, 12 de novembre del 2014

Girona, ICV-EUiA i La CUP: no li diguis amor si el que vols dir es sexe.



No hauria escrit aquest escrit si no hagués llegit el post del meu amic Jordi Navarro. Ell és de la CUP i jo d’ICV, li tinc confiança i en aquests anys a l’ajuntament hem coincidit no poques vegades o millor dit poques vegades no hem coincidit.

No faré un anàlisi, com ell fa de l’ajuntament des del 1979 fins ara, tot i que penso que és sovint superficial i injust, cosa que no és ell de natural. S¡ cal ja el faré.  Però, la política de Girona, com la de pràcticament tot el país ha estat hegemonitzada fins ara pel PSC/CiU, l’espai per als altres ha estat escàs i sovint sense trencar aquesta hegemonia, però s’han fet coses al carrer i a l’ajuntament que no es poden menysprear  tant facilment. Queda molt per fer, hem entrat en un moment que moltes coses poden canviar, i al meu parer cal que hi posem tots el coll.



No seré jo el qui negui els errors i probablement n’he fet un grapat, però mai he mirat des de la finestra si calia implicar-me al carrer o darrerament en una institució tant necessària i propera com l’Ajuntament. I això ho he fet amb la gent d’ICV-EUiA, no solament, tot i que a voltes gairebé sols.

Si algú, doncs, avui no vol la unitat, o millor dit creu que s’ha de fer al seu voltant, bé, es legítim que ho faci. Però que no es tiri merda sobre els altres malgrat sigui per amor. Si es vol exercir el poder en solitari, si el que es vol es sexe, i el poble vol, fet imprescindible, endavant. Però pot ser que el temps posi a cadascú en el seu lloc i les equivocacions que alguns ja reconeixem pot ser també seran noves equivocacions d’altre per reconèixer.

Salut i bon treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada