diumenge, 2 de novembre del 2014

TAV (AVE) a Girona: mentides i mentiders!


Reconèixer errors en aquest país, de cap manera! No s’ha acomplert l’objectiu principal dels soterraments per la ciutat, es a dir, la desaparició del viaducte, però ningú ha assumit responsabilitats. Les obres del parc central fa un munt de temps havien d’estar acabades, ningú assumeix responsabilitats! Però com van assumir errors si l’objectiu per a ells  més important l’han aconseguit: sucosos contractes d’obres i desviament a les butxaques de particulars, amb o sense càrrec polític, d’un bon pessic per viure amb tranquil·litat el dia de demà?


Ara els epígons, el que avui administren les escorrialles del PSOE i del PP volen reescriure la història, els primers repartint les culpes a tothom, com fa avui en un article de diari la candidata local del PSOE, si les te tothom, no les te ningú. Es tenir moltes galtes parlar de les bondats del TAV, quan s’han gastat milionades no amortitzables i les línies convencionals resten descapitalitzades, amb un servei cada dia pitjor.

Els del PP, després d’insultar la intel·ligència de la ciutadania convertint la gran errada de la inundació del túnel en la salvació de la ciutat, a la que segons ells ens hauríem ennuegat sinó és pel gran nyap on abans hi havia el Parc central que va desviar la gran riuada!. Amb un grapat de tècnics dels que es nomenen a dit en la trena, ara ens diuen, no pas per escrit, que solucionaran les obres...però de indemnitzacions als afectats res de res. Encara estan a temps que votin l’esmena als pressupostos presentada per l’esquerra plural i dotin d’un milió d’euros una partida per a indemnitzacions AVE Girona.

Mentides i mentiders, exemple d’un nefast període històric que sembla aproximar-se a la seva fi, però de moment els hem d’aguantar amb prepotència encara uns, amb posat fals de contrició els altres. Però, com no, ningú assumeix responsabilitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada