dilluns, 6 de juliol del 2015

Radicals i separatistes!

Ho ha dit molt clar l’inefable Rajoy, l’amenaça d’Espanya, la seva, són els radicals i els separatistes. Per resumir-ho, Tsipras i Catalunya són l’eix del mal i des de la serra de Madrid, arropat per la FAES i Aznar, Rajoy dona el crit d’alerta i eslògan de la seva futura campanya electoral, urbi et orbe!


Hi ha a Catalunya qui sol veu per un sol ull, uns Grècia i Tsipras, els altres el plebiscit del 27S, sense veure, al meu parer, que com diu el nostre adversari son dos cares de la mateixa moneda.

Si mirem amb els dos ulls la victòria de Tsipras trenca l’estatus quo a Europa sense aquest trencament Catalunya no pot ser independent. Alhora la independència de Catalunya és la única forma de trencar l’estatus quo d’Espanya i fer les reformes socials necessàries.

Grècia ha fet un plebiscit, un referèndum, per que es un estat i ha plantat cara a la troika, nosaltres hem de fer el 27S unes eleccions plebiscitàries, precisament per que no som un estat i el volem aconseguir. Radicals i separatistes tenim el mateix combat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada