divendres, 9 de setembre del 2016

11S: República Catalana!


Un cop més, aquest diumenge, deixarem amb un pam de nas a tots els que diuen que el procés cap a la independència fa fallida. Els seus desitjos un cop més els desmentirem al carrer, perquè és al carrer on batega el cor del canvi, on s’ha forjat la ruptura democràtica i el camí cap a la República catalana. No fallarem!


Amb samarreta blanca o d’un altre color ens donarem les mans, per a construir i vehicular l’energia necessària per a culminar el que hem construït en aquests darrers anys. Una majoria al parlament, un govern independentista son necessaris però és imprescindible l’alè de la gent. La confiança avui és imprescindible, electes i electors son dos elements indestriables.

Ens resta un any o un xic menys per a completar aquesta fase del camí, les lleis de desconnexió. Començarà després la més difícil en la que l’estat es confrontarà amb els representants de la sobirania catalana, de la que ha estat un pròleg els encausats pel 9N o l’atac judicial a la presidenta del parlament de Catalunya. Ningú es podrà mantenir neutral. I els electes assumirem totes les conseqüències, sabent que quan més forta sigui la repressió més inevitable, més irreversible serà la independència.

L’objectiu bé s’ho val, una República Catalana, on per fi serem sobirans del nostre destí. Lliures i aliats dels pobles que son o volen ser lliures. Per fi una relació amb Espanya que podrà ser fraternal, d’igual a igual, en la que els republicans espanyols sempre tindran un aliat en nosaltres. El diumenge fem un nou pas, afirmem el que som i reclamem el que volem. El carrer un cop més serà un gran espai de llibertat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada