divendres, 4 de gener del 2013

El tres reis de l’AVE arriben el 8, ara que sabem que no venen de l’orient


El 8 vindran el “príncipe de Astúrias”, en Rajoy i la ministra de Fomento, uns reis que arribaran uns dies tard i que volen que els anem a rebre amb fanalets com a reconeixement dels caramels de les obres que graciosament ens han donat.

Ara vindrà la rentada de cara d’unes obres mal dissenyades i pitjor executades. No ho dubteu, els mateixos que varen rebre al senyor Cascos com a l’artífex que possibilitava la gran obra a Girona del segle XXI, es conformaran ara amb una obra a mitges, tot i que amb la boca petita continuaran reclamant que es completi la megalomania dels dos soterraments.

Es faran visites al gran búnquer en què s’ha convertit el subsòl del Parc Central i tots es quedaran amb la boca oberta, igual que si obrissin una nova tomba de Tutankamón, això sí, sense pintures ni mòmies. Bé, per a mòmies les que han projectat aquesta andròmina soterrada i els que joiosos la inauguraran.

Ens vendran que és una gran obra d’enginyeria, però amagaran l’enorme cost de manteniment. Passaran ràpid per les plantes d’aparcament a mig fer dissenyades per a enquibir-hi centenars de cotxes i fer d’or a les concessionàries dels amics.

De ben segur que ens prendran, un cop més, per babaus, els hi ha sortit fins ara molt bé. I ens diran que la superfície de l’antic Parc Central serà una magnifica plaça o rambla o bulevard, més dura que tova, però no ens hem acostumat al Plaça Constitució. Doncs ara si no vols tassa, tassa i mitja!

1 comentari:

  1. Heu estat al govern uns quants anys, i a la plaça de la Constitució, ni li heu canviat el nom, ni l'heu enjardinada, ni res. Perquè ho critiqueu? Potser sí que l'obra del TGV és feta depressa, però calia, ja anem molts anys amb retard, i calia connectar-nos correctament amb els centres de negocis, per reactivar la nostra economia i poguer viure una mica més bé tots plegats. Així hi haurà més feina (sempre per qui vulgui treballar), i que vinguin els que venen a la inauguració, no m'espanta, ja que hi ha molts peperus a Girona (mireu les últimes eleccions).

    ResponElimina