diumenge, 18 de maig del 2014

La Caixa deixa sense serveis els quatre barris a l’est de la ciutat!


Amb l’absorció de Caixa de Girona per la Caixa va desaparèixer la seva sucursal al carrer Planura deixant com a únic establiment bancari el de la carretera de sant Feliu. Malgrat els intents veïnals de rebre explicacions no aconseguiren saber quines expectatives tenia l’esmentada Caixa en els barris que es troben a l’est de la ciutat .

Ara, passats uns anys, ho sabem, deixar-los sense serveis! Uns barris amb força gent gran que ja van tenir problemes al restar solament la de la carretera de Sant Feliu i ara sense cap servei, se’ls agreuja enormement la situació. A partir del 3 de juny els adrecen a la sucursal de Jaume I, 88.


Dèiem fa uns dies que els problemes dels quatre barris a l’est de Girona, eren problemes de tota la ciutat, no entenem doncs que el govern municipal no hagi fets gestions eficaces per impedir de nou un greuge comparatiu i més en uns moments on tots els grups municipals vàrem aprovar treballar plegats amb el veïns per a millorar la situació dels quatre barris.

No pot ser que en aquest procés de forma unilateral un servei essencial com el d’una caixa desaparegui de quatre barris sense donar explicacions. Han aprofitat la crisi els bancs grossos per a menjar-se els petis i ho han fet amb diners públics, un cop aconseguit el monopoli fan i desfan segons la seva conveniència prescindint dels interessos generals. Abans els veïns podien triar una de les sucursals de diferents caixes,  ara la que queda tanca i els obliga a sortir del barri a fer gestions, vergonya!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada