dimecres, 14 de maig del 2014

Moltes preguntes, poques respostes i masses retrets!


El Ple del dilluns fou el de menys mocions de tot el mandat, no fou casualitat i havia un propòsit compartit per tota l’oposició fer del darrer punt, precs i preguntes,  un apartat essencial, com ho és de fet,  però sempre havia quedat desvirtuat al desenvolupar-se a altes hores de la matinada. Ho aconseguirem en part...

A les 11 tocades començàrem les preguntes, semblava una bona hora, però acabarem a les dues tocades! Això ja no era tant bona notícia i desvirtuà en part l’objectiu de tractar temes quotidians de la ciutat en un Ple i davant la ciutadania que era present, poca, o ens mirava per TV, més.


Un fet que ha trastocat la participació és que som 15 regidors a l’oposició i d’ells 10 feren precs i preguntes, resultat, més de 100, que amb les consegüents respostes ens portaren a tres tedioses hores. Però no fou, al meu parer, aquest el resultat per la qualitat dubtosa de no poques preguntes, ho fou sobretot per la poca qualitat de la majoria de les respostes des del govern.

Com a mostra un botó de les respostes a les preguntes del Ple del dilluns, “la culpa de que al voltant dels contenidors de la ciutat hi hagi brutícia la tenen els indigents!” – així contestava el primer tinent d’alcalde i responsable del tema- , en mig de divagacions, respostes de ja ho mirarem o la tant usada de li contestaré quan ho miri...!!!

Quan alguna resposta més que fregava el ridícul, prenia la paraula l’Alcalde i amb to bel·ligerant, un cop i un altre, desqualificava al interlocutor, sembla que la cadira marca caràcter, mai l’havia vist a l’alcalde tant nadalejant!

Bé, un ple més on passàrem dels millors moments, fent front com electes a  la tragèdia personal i col·lectiva, a una segona part on la comèdia de les preguntes interminables i les respostes escasses va marcar un nou capítol d’aquest tant particular mandat encetat fa tres anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada