dijous, 29 de maig del 2014

Per ordre de l’autoritat competent es fa saber que una fera ferotge passeja pels carrers!


Amaguem les criatures, no sortim de casa! Una fera ferotge recorre el país, “Podemos” i els rojos extremistes i separatistes campen per on volen gràcies al vots! Si, encara no tenen el poder, fins i tot no s’entenen prou entre ells, però mama quina por! I si ....al final poden?

Parlen d’extremisme, quan el que volen dir es alternativa. Alternativa al seu poder que el exerceixen com si fos un fet natural, una prebenda d’ordre diví que les persones mortals no poden canviar, el que han de fer es aplaudir amb les mans i amb el vots.


Sembla que l’únic extremisme acceptable és el seu, el de la dreta. O es que el PP governant no ha donat altes dosis d’extremisme des de que va arribar al govern i en el període d’oposició anterior per aconseguir-lo? Ara s’estigmatitza uns resultats el de les europees a Espanya  i a Catalunya, que amb components diferents i fruit de realitats diferents, han donat un resultat contrari al statu quo.

Ja els hi anava bé l’espàrring del PSOE, grans discussions al Parlament, cara a cara a les televisions, molta pólvora! però res que poses en perill el sistema, ni obviament quan sense sortir-se del paper establert governaven. Si anaven massa enllà, aleshores els Botin i Florentino’s els posaven al seu lloc i ,si calia, una trucada de Merkel o Obama, es feia, i ho acaba de solucionar.

Per això la crisi del PSOE i la del PSC casolà es de difícil solució, per que no els hi cal una regeneració, per això se’ls ha passat l’arròs, cal una revolució! I algú se’ls imagina fent-la?

Queda encara molt, espero equivocar-me, per crear una alternativa a casa nostra i a Espanya però solament la possibilitat que es produeixi aixeca totes les pors que des de la transció han acumulat els poderosos i la casta que els serveix. Ja em sento al clatell el crit histèric de: sou ETA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada