divendres, 1 de maig del 2015

1er de Maig entre amics i amigues!


Presentació de la candidatura d’ICV-EUiA, al centre cívic del Pont Major, quin lloc millor i qui millor que Luis Herrera per a fer-nos costat, un home del barri que es tot entrega i bon cor. He viscut moltes coses, de tots colors, sempre però he trobat una ma amiga entre els que, com jo, proveníem del que deia Raimon, classes subalternes.


Cansat de travestisme, del que es diuen d’esquerres solament a les campanyes, dels mitineros/es de Pica-Pica, del que es rodegen d’oportunistes de barriada que després demanen favors. Els que després governen pels lobbys i confonen socialisme en que governin els socialistes. Els que tota la vida que conec en aquesta ciutat han intentat corrompre als militants del PSUC, els sindicalistes , el activistes socials.   Algun caragirat d’aquests encara remena les cireres ...

Per això em sento feliç de estar entre amigues i amics, els d’ICV-EUiA, proper a altres candidatures més joves que han sorgit de la base, amb els que en el futur, espero, superem mans entesos, desconfiances  i avancem en una veritable ruptura democràtica a la nostra ciutat.

Que millor que l’1 de maig. Recorreguem de nou els amples carrers com deia Salvador Allende, en el camí de superar oportunistes i corruptes, nous camins aprofitant l’experiència ens portaran a una ciutat millor. Visca el 1 de maig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada