divendres, 8 de maig del 2015

La campanya del 24M ha començat. L’eugènia Pascual és un valor emergent!


Primeres hores de campanya en companyia d’amics i amigues, de gent que forma part de la llista d’ICV-EUiA o li dona suport. L’Eugènia ens contagia la seva simpatia i bon humor. Te molta responsabilitat al cim, ser cap de llista no és fàcil i més en unes eleccions tant líquides com les del 24M. Humor i responsabilitat son dos vessants que la caracteritzen i que els electors poden recolzar sobre segur.


Moltes promeses vanes, molta retòrica buida...un cop més caracteritzaran la campanya però tenim elements per a desconstruir-la, per a destriar el gra de la palla. Em sobta però cert “adanisme” per part de grups amb dilatada trajectòria local, cada quatre anys sembla que tornin a néixer de l’escuma dels quatre rius o baixin dels horts, minvats per l’especulació, de Santa Eugènia. Com per a ells sembla que tot es nou, tot es possible!

Algunes ofertes electorals semblaran calcades, en un costat l’establiment, la dreta conservadora, i en una altre una esquerra carregada de matisos, i si em permeteu de Punyetes! Els uns saben que han de fer quan cal, que li diguin al PP que ha donat els seus vots quan li ha fet falta a CiU! Per l’altre la sintonia com oposició no es concreta en aliança per a governar. Bé, temps a temps, però “tempus fugit”!

Em sento còmode tancant la llista d’ICV-EUiA, gent de la que em puc fiar, persones amables i lluitadores. Clar que tenim contradiccions, clar que hem fet errors, l’explicació ja la sabeu, ens hem compromès, ens hem mullat, hem volgut i volem canviar les coses. No confonem ni confondrem mai la retòrica amb la lluita real, la que serveix per a transformar la nostra societat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada